Golvläggare i Robertsfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Robertsfors

Annons:
I staden Robertsfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Robertsfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Robertsfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Robertsfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Robertsfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Robertsfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Robertsfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Robertsfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Peders Golv AB
Yttre Storbäcken 9
915 92 ROBERTSFORS

Annons:


Fakta om Robertsfors - golvlaggare.eu

Robertsfors är en tätort i Västerbotten samt centralort för Robertsfors kommun, Västerbottens län, belägen vid Rickleån. Robertsfors har fått sitt namn från grosshandlaren Robert Finlay och Robertsfors bruk anlagt 1758.

Yta: 215,19 hektar
Invånarantal: 2004, år 2010

Pris på golvläggning i Robertsfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Robertsfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Robertsfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Robertsfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Robertsfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.