Golvläggare i Norsjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Norsjö

Annons:
I staden Norsjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Norsjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Norsjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Norsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Norsjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Norsjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Norsjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Norsjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Norsjö Golv & Bygg AB
Krokv. 21
935 32 NORSJÖ

Annons:


Fakta om Norsjö - golvlaggare.eu

Norsjö (sydsamiska Nåarene, umesamiska Nuoráne), tätort och centralort i Norsjö kommun. Befolkningen växte fram till 1990 men har sedan dess minskat. Under 2000-talet har Norsjö haft framgångar inom volleyboll, framförallt på damsidan.

Yta: 240,28 hektar
Invånarantal: 2051, år 2010

Pris på golvläggning i Norsjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Norsjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Norsjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Norsjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Norsjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.