Golvläggare i Nordmaling - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nordmaling

Annons:
I staden Nordmaling finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nordmaling som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nordmaling.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nordmaling hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nordmaling företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nordmaling som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nordmaling

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nordmaling vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Stens Golv & Färg AB
Hamng. 2
914 31 NORDMALING


Magnussons Golv
Utåkersv. 31
914 33 NORDMALING

Annons:


Fakta om Nordmaling - golvlaggare.eu

Nordmaling är en tätort inom Nolaskogsområdet i nordöstra Ångermanland och centralort i Nordmalings kommun, Västerbottens län. Nordmaling ligger omkring 50 kilometer från både Örnsköldsvik och Umeå, invid Nordmalingsfjärden av Bottenviken.

Yta: 308,28 hektar
Invånarantal: 2546, år 2010

Pris på golvläggning i Nordmaling

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nordmaling varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nordmaling arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nordmaling.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nordmaling rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.