Golvläggare i Lycksele - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lycksele

Annons:
I staden Lycksele finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lycksele som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lycksele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lycksele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lycksele företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lycksele som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lycksele

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lycksele vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Golv - Och Väggkungen AB
Finnbacksg. 5 A
921 32 LYCKSELE


Golv & Väggspecialisten Norr AB
Verkstadsv. 8
921 45 LYCKSELE


Herjons Golvtjänst
Storg. 61
921 32 LYCKSELE


Wolosz, Jan
Knaften 312
921 92 LYCKSELE


Golvkungen
Fabriksg. 12
921 36 LYCKSELE

Annons:


Fakta om Lycksele - golvlaggare.eu

Lycksele (sydsamiska Liksjoe, Liksjovvene eller Liksjoene; umesamiska Likssjuo) är en tätort i Lappland och centralort i Lycksele kommun i Västerbottens län. Lycksele är beläget längs järnvägen mellan Hällnäs och Storuman samt Europaväg 12 och turistvägen Blå vägen, och var den första orten i landskapet som fick stadsprivilegier.

Yta: 852,64 hektar
Invånarantal: 8513, år 2010

Pris på golvläggning i Lycksele

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lycksele varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lycksele arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lycksele.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lycksele rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.