Golvläggare i Lövånger - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Lövånger

Annons:
I staden Lövånger finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Lövånger som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Lövånger.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Lövånger hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Lövånger företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Lövånger som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Lövånger

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Lövånger vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Färghallen Lövånger AB
Kungsv. 6
930 10 Lövånger

Annons:


Fakta om Lövånger - golvlaggare.eu

Lövånger är en tätort i Skellefteå kommun i Västerbottens län. Lövånger ligger cirka 5 mil söder om Skellefteå. På orten finns sevärdheten Lövångers kyrkstad. Intill kyrkstaden ligger Lövångers kyrka från sen medeltid.

Yta: 131,61 hektar
Invånarantal: 761, år 2010

Pris på golvläggning i Lövånger

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Lövånger varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Lövånger arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Lövånger.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Lövånger rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.