Golvläggare i Kåge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kåge

Annons:
I staden Kåge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kåge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kåge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kåge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kåge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kåge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kåge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kåge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sekå Förvaltning I Storkågeträsk AB
Storkågeträsk 3
934 94 Kåge


S. Hjelms Golv O Rep AB
Strandv. 11
934 32 Kåge

Annons:


Fakta om Kåge - golvlaggare.eu

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Pris på golvläggning i Kåge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kåge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kåge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kåge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kåge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.