Golvläggare i Hörnefors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hörnefors

Annons:
I staden Hörnefors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hörnefors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hörnefors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hörnefors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hörnefors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hörnefors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hörnefors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hörnefors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Ume Kakel AB
Sundelinsv. 30
905 32 HÖRNEFORS


Wixners Kakel & Bygg AB
Åkerv. 11
905 32 HÖRNEFORS


Frides Golvservice
Kolaregränd 6
905 31 Hörnefors

Annons:


Fakta om Hörnefors - golvlaggare.eu

Hörnefors är en tätort i Umeå kommun i Västerbottens län, belägen vid den nedre delen av Hörnån cirka 25 kilometer söder om Umeå. Orten tillkom genom att Hörnefors bruk anlades 1775 inom den gamla Hörne by. Under större delen av 1900-talet präglades orten av sin massaindustri.

Yta: 272,07 hektar
Invånarantal: 2542, år 2010

Pris på golvläggning i Hörnefors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hörnefors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hörnefors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hörnefors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hörnefors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.