Golvläggare i Bygdeå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bygdeå

Annons:
I staden Bygdeå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bygdeå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bygdeå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bygdeå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bygdeå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bygdeå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bygdeå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bygdeå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Brändströms Golv
Norum 19
915 97 Bygdeå

Annons:


Fakta om Bygdeå - golvlaggare.eu

Bygdeå är en tätort i Robertsfors kommun i Västerbotten i Sverige. Den är kyrkbyn i Bygdeå socken. Tätorten är belägen vid E4, cirka 15 kilometer söder om centralorten Robertsfors och cirka 5 kilometer söder om Bäck.

Yta: 73,72 hektar
Invånarantal: 502, år 2010

Pris på golvläggning i Bygdeå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bygdeå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bygdeå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bygdeå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bygdeå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.