Golvläggare i Burträsk - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Burträsk

Annons:
I staden Burträsk finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Burträsk som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Burträsk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Burträsk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Burträsk företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Burträsk som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Burträsk

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Burträsk vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sundqvist Golvtjänst AB
Fredriksbergsv. 13
937 32 Burträsk


Sundquist Golvtjänst
Fredriksbergsv. 13
937 32 Burträsk

Annons:


Fakta om Burträsk - golvlaggare.eu

Burträsk är en tätort i Skellefteå kommun. Orten ligger cirka 38 kilometer sydväst om Skellefteå vid sjön Burträsket. Burträsk är uppkallat efter Bureälven och syftar på Burträsket.

Yta: 184,41 hektar
Invånarantal: 1575, år 2010

Pris på golvläggning i Burträsk

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Burträsk varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Burträsk arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Burträsk.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Burträsk rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.