Golvläggare i Bureå - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bureå

Annons:
I staden Bureå finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bureå som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bureå.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bureå hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bureå företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bureå som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bureå

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bureå vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fahlmans Golvservice
Skepparv. 10
932 52 BUREÅ


Fahlmans.com I Bureå AB
Skepparv. 10
932 52 BUREÅ

Annons:


Fakta om Bureå - golvlaggare.eu

Bureå är en tätort i Skellefteå kommun belägen 20 kilometer söder om Skellefteå och 116 km norr om Umeå. Efter att tidigare ha varit en industritätort är Bureå idag en ort med omfattande pendling till Skellefteå. Ett drygt hundratal fornlämningar är kända i området, både från brons- och järnåldern.

Yta: 365,27 hektar
Invånarantal: 2360, år 2010

Pris på golvläggning i Bureå

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bureå varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bureå arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bureå.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bureå rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.