Golvläggare i Boliden - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Boliden

Annons:
I staden Boliden finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Boliden som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Boliden.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Boliden hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Boliden företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Boliden som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Boliden

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Boliden vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Marklunds Måleri Och Golvslip AB
Nyholm 79
936 91 BOLIDEN

Annons:


Fakta om Boliden - golvlaggare.eu

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Pris på golvläggning i Boliden

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Boliden varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Boliden arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Boliden.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Boliden rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.