Golvläggare i Bjurholm - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Bjurholm

Annons:
I staden Bjurholm finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Bjurholm som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Bjurholm.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Bjurholm hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Bjurholm företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Bjurholm som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Bjurholm

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Bjurholm vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Industrigolvtjänst Norr AB
Trädgårdsg. 6
916 31 BJURHOLM

Annons:


Fakta om Bjurholm - golvlaggare.eu

Bjurholm är en tätort i Nolaskogsområdet i norra Ångermanland, i södra Västerbottens län, och centralort i Bjurholms kommun. Den är belägen cirka 60 kilometer väster om Umeå. Öreälven flyter väster om samhället.

Yta: 171,62 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Pris på golvläggning i Bjurholm

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Bjurholm varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Bjurholm arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Bjurholm.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Bjurholm rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.