Golvläggare i Åmsele - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åmsele

Annons:
I staden Åmsele finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åmsele som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åmsele.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åmsele hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åmsele företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åmsele som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åmsele

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åmsele vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Perssons Golv & Vägg AB
Fikengårdsv. 13
922 75 ÅMSELE

Annons:


Fakta om Åmsele - golvlaggare.eu

Åmsele är en tätort i Vindelns kommun som ligger utspridd efter länsväg 363 vid det sel i Vindelälven där biflödet Åman mynnar. Åman. Biflödet Åman är den lilla å som gett Åmsele sitt namn. Ån har sitt ursprung i sjön Hjukensjön och mynnar i Vindelälven. Ån har fem mindre forsar.

Yta: 81,46 hektar
Invånarantal: 209, år 2010

Pris på golvläggning i Åmsele

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åmsele varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åmsele arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åmsele.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åmsele rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Västerbotten.