Golvläggare i Vålberg - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vålberg

Annons:
I staden Vålberg finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vålberg som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vålberg.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vålberg hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vålberg företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vålberg som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vålberg

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vålberg vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Wermlands Tapet & Måleri, AB
Norsplan 2 E
660 50 VÅLBERG


Abc Andersson Bygg Construction
Fågelbärsv. 4
660 50 VÅLBERG

Annons:


Fakta om Vålberg - golvlaggare.eu

Vålberg är en tätort i Karlstads kommun invid Norsälven. Det mindre samhället Älvenäs utgör en del av Vålberg.

Yta: 386,03 hektar
Invånarantal: 2770, år 2010

Pris på golvläggning i Vålberg

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vålberg varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vålberg arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vålberg.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vålberg rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.