Golvläggare i Torsby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Torsby

Annons:
I staden Torsby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Torsby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Torsby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Torsby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Torsby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Torsby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Torsby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Torsby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

P-O Hedlunds Måleri, AB
Framgårdsv. 20
685 33 Torsby


L.M. Kakel & Klinker Teknik
Fensbol 156
685 93 Torsby


Frykens Måleriteknik
Alstigen 6
685 34 TORSBY


Passin Golv O Vägg, AB
Åsteby 70
685 94 TORSBY

Annons:


Fakta om Torsby - golvlaggare.eu

Torsby är en tätort i Värmland och centralort i Torsby kommun, belägen i norra änden av sjön Övre Fryken intill älvarna Ljusnans och Röjdans mynningar. Fryksände kyrka har stått på platsen sedan 1200-talet. Torsby är ungefär 10 mil norr om Karlstad och 3.5 mil från norska gränsen.

Yta: 548,81 hektar
Invånarantal: 4049, år 2010

Pris på golvläggning i Torsby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Torsby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Torsby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Torsby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Torsby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.