Golvläggare i Töcksfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Töcksfors

Annons:
I staden Töcksfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Töcksfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Töcksfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Töcksfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Töcksfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Töcksfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Töcksfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Töcksfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Nordmarkens Golvtjänst
Karsland Enebacken
670 10 Töcksfors

Annons:


Fakta om Töcksfors - golvlaggare.eu

Töcksfors är en tätort i Årjängs kommun, Värmlands län, kyrkbyn i Töcksmarks socken och centralort för kommunens västra delar. Töcksfors är beläget fem kilometer från norska gränsen, drygt nio mil från Oslo och tolv mil från Karlstad. Orten präglas av gränshandeln.

Yta: 191 hektar
Invånarantal: 1158, år 2010

Pris på golvläggning i Töcksfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Töcksfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Töcksfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Töcksfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Töcksfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.