Golvläggare i Svanskog - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Svanskog

Annons:
I staden Svanskog finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Svanskog som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Svanskog.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Svanskog hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Svanskog företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Svanskog som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Svanskog

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Svanskog vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Govi
Slirud Broliden
662 96 SVANSKOG


Fridhems Kakel & Klinker AB
Högen Fridhem
662 96 SVANSKOG

Annons:


Fakta om Svanskog - golvlaggare.eu

Svaneholm är en tätort, i Svanskogs socken i Säffle kommun. Svaneholm ligger mellan sjöarna Mellan-Svan och Öster-Svan, cirka 20 km norr om Åmål. Här finns järnvägsstationen Svanskog vid Svanskogsbanan. Här finns också Svanskogs kyrka, Svaneholms herrgård och skola.

Yta: 153,19 hektar
Invånarantal: 510, år 2010

Pris på golvläggning i Svanskog

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Svanskog varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Svanskog arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Svanskog.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Svanskog rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.