Golvläggare i Sunne - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Sunne

Annons:
I staden Sunne finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Sunne som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Sunne.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Sunne hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Sunne företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Sunne som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Sunne

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Sunne vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fogfria Golv i Sunne AB
Berga 67
686 93 SUNNE


B.H.E Golvservice AB
Ulvsby 65
686 93 SUNNE


Perssons Bilteknik I Sunne
Berga 67
686 93 SUNNE


Fryksdalens Golvservice
Ulvsby 65
686 93 SUNNE


Janssons Golv I Sunne AB
Höglundag. 1
686 35 SUNNE


Svahns Färg och Jaktbod I Sunne, AB
Storg. 57
686 35 SUNNE

Annons:


Fakta om Sunne - golvlaggare.eu

Sunne är en tätort samt centralort i Sunne kommun i Värmland. Sunne ligger i Fryksdalen, mellan Övre Fryken och Mellan-Fryken. Genom Sunne går järnvägen Fryksdalsbanan och förbi tätorten går Europavägen E45. Sagolika Sunne används för att beskriva och återspegla ortens levande kulturliv och långa och levande berättartradition.

Yta: 457,42 hektar
Invånarantal: 4931, år 2010

Pris på golvläggning i Sunne

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Sunne varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Sunne arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Sunne.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Sunne rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.