Golvläggare i Storfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Storfors

Annons:
I staden Storfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Storfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Storfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Storfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Storfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Storfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Storfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Storfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Arne Nilsson AB, Målerifirma
Kroppav. 20
688 31 Storfors

Annons:


Fakta om Storfors - golvlaggare.eu

Storfors är en tätort i Värmland. Den är också centralort i Storfors kommun. Inlandsbanan och riksväg 26 går förbi orten. Storfors var och är belägen i Kroppa socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Kroppa landskommun.

Yta: 286,76 hektar
Invånarantal: 2337, år 2010

Pris på golvläggning i Storfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Storfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Storfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Storfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Storfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.