Golvläggare i Skoghall - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skoghall

Annons:
I staden Skoghall finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skoghall som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skoghall.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skoghall hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skoghall företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skoghall som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skoghall

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skoghall vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kakel Jimmy AB
Gyllenflyktsv. 14
663 33 Skoghall


Värmlands Trä & Stenslipare AB
Rölov. 8 D
663 30 SKOGHALL


Hammarö Grävtjänst
Tallv. 10
663 31 Skoghall

Annons:


Fakta om Skoghall - golvlaggare.eu

Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Yta: 1 051 hektar
Invånarantal: 13265, år 2010

Pris på golvläggning i Skoghall

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skoghall varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skoghall arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skoghall.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skoghall rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.