Golvläggare i Säffle - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Säffle

Annons:
I staden Säffle finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Säffle som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Säffle.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Säffle hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Säffle företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Säffle som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Säffle

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Säffle vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

MJ Måleri & Kakel AB
S. Ny v. 9
661 92 SÄFFLE


Fixer
Magasinsg. 6
661 30 SÄFFLE


Lövås Hantverk AB
Lövås Mellan
661 92 SÄFFLE


John Koskela Bygg & Golv AB
Lugnadalsg. 14
661 31 Säffle


Jonas Golv & Kakel, AB
Annelundsv. 63
661 31 Säffle

Annons:


Fakta om Säffle - golvlaggare.eu

Säffle är en tätort i Värmland och centralort i Säffle kommun med något under 9 000 invånare (2010). Säffle ligger vid Byälven, som förbinder Glafsfjorden med Vänern, och genomkorsas av Norge/Vänerbanan och Europaväg 45. Närmaste större tätorter är Åmål i Dalsland, Grums och Karlstad.

Yta: 735,26 hektar
Invånarantal: 8991, år 2010

Pris på golvläggning i Säffle

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Säffle varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Säffle arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Säffle.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Säffle rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.