Golvläggare i Nykroppa - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Nykroppa

Annons:
I staden Nykroppa finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Nykroppa som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Nykroppa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Nykroppa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Nykroppa företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Nykroppa som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Nykroppa

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Nykroppa vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Leifs Alltjänst
Strandv. 25
680 90 NYKROPPA

Annons:


Fakta om Nykroppa - golvlaggare.eu

Nykroppa är en tätort i Filipstads kommun och kyrkbyn i Kroppa socken. Nykroppa ligger 13 km sydöst om Filipstad. Samhället, som ligger vid riksväg 26 var fram till början av 1970-talet en bruksort, dominerad av Nykroppa Järnverk vilket ingick i Uddeholms-koncernen.

Yta: 245,42 hektar
Invånarantal: 846, år 2010

Pris på golvläggning i Nykroppa

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Nykroppa varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Nykroppa arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Nykroppa.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Nykroppa rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.