Golvläggare i Kil - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Kil

Annons:
I staden Kil finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Kil som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Kil.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Kil hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Kil företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Kil som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Kil

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Kil vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lamellens Golv Per Olsson AB
Bonserud Där Ner
Kil


Snickarverkstan i Kil AB
Gärdesg. 3
665 23 Kil


Pcn Bygg AB
Trollstigen 10
665 93 KIL


AB Kils Golv
Myre 5
665 93 KIL

Annons:


Fakta om Kil - golvlaggare.eu

Kil är centralort och tätort i Kils kommun. Kil är en viktig järnvägsknut med trafikerade järnvägar i fem olika riktningar. Kil var och är belägen i Stora Kils socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Stora Kils landskommun.

Yta: 675,20 hektar
Invånarantal: 7842, år 2010

Pris på golvläggning i Kil

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Kil varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Kil arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Kil.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Kil rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.