Golvläggare i Karlskoga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Karlskoga

Annons:
I staden Karlskoga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Karlskoga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Karlskoga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Karlskoga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Karlskoga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Karlskoga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Karlskoga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Karlskoga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Randén Information
Hållsjöhyttan 807
691 91 KARLSKOGA


SIGAB Skandinaviska Industrigolv AB
Magasinsv. 4
691 42 KARLSKOGA


E P S Golv AB
Labinhöjdsv. 2
691 47 Karlskoga


Rockerboss Svets & Industriservice AB
Värmlandsv. 28
691 34 Karlskoga


ABelzet AB
Bricketorp 112
691 94 Karlskoga


Lgm Platt & Bygg
Bråtåkersv. 44
691 54 Karlskoga


GolvläggarN Jörgen Olsson
Fisksjön 201
691 48 KARLSKOGA


Original Måleri Karlskoga, AB
Blockstensv. 14
691 45 Karlskoga


Byängens Golv o. Kakel AB
Florav. 7
691 36 Karlskoga


Interoc Akustik AB
Skogsbov. 5
691 47 Karlskoga


Hall Golv AB
Skogsbov. 2
691 47 Karlskoga


Erikssons Golvfirma HB, Bröderna
Vindarnas v. 2
691 51 KARLSKOGA

Annons:


Fakta om Karlskoga - golvlaggare.eu

Karlskoga är centralort i Karlskoga kommun. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är med cirka 27 084 invånare både landskapet Värmlands och Örebro läns näst största tätort. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Pris på golvläggning i Karlskoga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Karlskoga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Karlskoga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Karlskoga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Karlskoga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.