Golvläggare i Hammarö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hammarö

Annons:
I staden Hammarö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hammarö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hammarö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hammarö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hammarö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hammarö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hammarö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hammarö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hammarö Måleritjänst AB
Kvarnv. 5
663 40 Hammarö


Christer Crillemurarn Forslund AB
Gråbergsv. 49
663 92 HAMMARÖ


Jw Fasad & Kakel AB
Laxv. 16
663 40 Hammarö

Annons:


Fakta om Hammarö - golvlaggare.eu

Hammarö kommun är en kommun i Värmlands län. Kommunen gränsar i norr till Karlstads kommun. Centralort är Skoghall.Kommunens område motsvarar Hammarö socken, Karlstads härad, vari vid kommunreformen 1862 Hammarö landskommun bildades.

Yta: 464,15 km2
Invånarantal: 15449, år 2016

Pris på golvläggning i Hammarö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hammarö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hammarö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hammarö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hammarö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.