Golvläggare i Hagfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hagfors

Annons:
I staden Hagfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hagfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hagfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hagfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hagfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hagfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hagfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hagfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Pelab i Hagfors AB
Parkv. 9
683 34 Hagfors


Hagfors Måleri AB
Skolg. 4
683 30 Hagfors


Värmlands Parkett Slipnings Service
Motjärnshyttan 23
683 91 HAGFORS

Annons:


Fakta om Hagfors - golvlaggare.eu

Hagfors är en tätort i Värmland och centralort i Hagfors kommun i Värmlands län. Orten är belägen vid Uvån. Hagfors är en mycket ung ort. Utvecklingen tog fart då Uddeholmsbolaget beslöt att slå samman 10 järnbruk till en stor enhet vid vattenfallet i Uvån.

Yta: 612,87 hektar
Invånarantal: 5146, år 2010

Pris på golvläggning i Hagfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hagfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hagfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hagfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hagfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.