Golvläggare i Grums - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Grums

Annons:
I staden Grums finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Grums som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Grums.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Grums hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Grums företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Grums som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Grums

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Grums vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Sandåkers Kakel & Klinker
Sandåker 88
664 91 Grums

Annons:


Fakta om Grums - golvlaggare.eu

Grums är en tätort och centralort i Grums kommun. Grums ligger ca 27 km väster om Karlstad vid Vänerns norra strand, i anslutning till viken Grumsfjordens inlopp. Grums var och är kyrkby i Grums socken. Efter kommunreformen 1862 kom orten att ligga i Grums landskommun,

Yta: 561,71 hektar
Invånarantal: 5025, år 2010

Pris på golvläggning i Grums

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Grums varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Grums arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Grums.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Grums rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.