Golvläggare i Forshaga - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Forshaga

Annons:
I staden Forshaga finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Forshaga som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Forshaga.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Forshaga hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Forshaga företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Forshaga som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Forshaga

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Forshaga vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Kak-El & Markteknik i Värmland AB
Grossbolstorpsv. 28
667 31 Forshaga

Annons:


Fakta om Forshaga - golvlaggare.eu

Forshaga är en tätort och centralort i Forshaga kommun i centrala Värmland. Forhaga är belägen vid Klarälven, omkring 20 km norr om det delta i och runt Karlstad där älven rinner ut i Vänern. Forshaga är en bruksort, som till stor del växt upp runt pappersbruket.

Yta: 518,49 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Pris på golvläggning i Forshaga

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Forshaga varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Forshaga arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Forshaga.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Forshaga rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.