Golvläggare i Filipstad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Filipstad

Annons:
I staden Filipstad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Filipstad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Filipstad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Filipstad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Filipstad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Filipstad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Filipstad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Filipstad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Filipstads Golv & Måleri AB
Albanog. 1
682 30 FILIPSTAD


Wermlands Golvavjämning AB
Finnshyttan 25
682 91 Filipstad

Annons:


Fakta om Filipstad - golvlaggare.eu

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Pris på golvläggning i Filipstad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Filipstad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Filipstad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Filipstad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Filipstad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.