Golvläggare i Ekshärad - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Ekshärad

Annons:
I staden Ekshärad finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Ekshärad som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Ekshärad.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Ekshärad hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Ekshärad företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Ekshärad som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Ekshärad

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Ekshärad vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Vestlund, Ingela
Mossberg 80
683 61 EKSHÄRAD


Ekshärads Golv AB
Klarälvsv. 28 A
683 60 Ekshärad

Annons:


Fakta om Ekshärad - golvlaggare.eu

Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Yta: 173,79 hektar
Invånarantal: 1074, år 2010

Pris på golvläggning i Ekshärad

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Ekshärad varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Ekshärad arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Ekshärad.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Ekshärad rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.