Golvläggare i Deje - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Deje

Annons:
I staden Deje finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Deje som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Deje.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Deje hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Deje företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Deje som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Deje

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Deje vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hjertstedt Bygg i Värmland AB
Industriv. 6
669 31 DEJE

Annons:


Fakta om Deje - golvlaggare.eu

Deje är en tätort i Forshaga kommun belägen på båda sidor om Klarälven. Orten var tidigare ett typiskt brukssamhälle och var också en järnvägsknut, där den nerlagda järnvägen NKlJ mötte Bergslagsbanan. I forsen fanns under medeltiden ett laxfiske, från 1686 omnämnt som Deje i jordeboken.

Yta: 365,54 hektar
Invånarantal: 2742, år 2010

Pris på golvläggning i Deje

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Deje varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Deje arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Deje.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Deje rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.