Golvläggare i Arvika - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Arvika

Annons:
I staden Arvika finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Arvika som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Arvika.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Arvika hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Arvika företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Arvika som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Arvika

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Arvika vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

T D Golv AB
Säterig. 2
671 34 ARVIKA


TH:s Trä & Betongslipning i Värmland AB
Edgrensg. 19
671 50 ARVIKA


Nordiska Målerikompaniet AB
Fallängsv. 74
671 51 Arvika


Tigbro AB
Korpralsvägen
671 34 ARVIKA


HB C J:s Golv, Mona O Carl Johan Adolfsson
Rapsodiv. 8
671 33 Arvika


TH:s Golvslipning
Gamla v. 17
671 33 Arvika


Louise Hr Consulting AB
Daléns v. 17
671 52 ARVIKA


Jimess Måleriservice AB
0570 - 141 84Jms Plattsättning I Arvika ABAnnons:


Fakta om Arvika - golvlaggare.eu

Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Yta: 1 061,81 hektar
Invånarantal: 14244, år 2010

Pris på golvläggning i Arvika

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Arvika varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Arvika arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Arvika.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Arvika rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.