Golvläggare i Åmotfors - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Åmotfors

Annons:
I staden Åmotfors finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Åmotfors som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Åmotfors.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Åmotfors hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Åmotfors företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Åmotfors som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Åmotfors

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Åmotfors vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Köla Golvservice
Lässerud Skogslund
670 40 ÅMOTFORS

Annons:


Fakta om Åmotfors - golvlaggare.eu

Åmotfors är en tätort i Eda kommun, Värmlands län, belägen 22 km nordväst om Arvika vid Riksväg 61. En mindre del av tätorten ligger i Arvika kommun.

Yta: 260,23 hektar
Invånarantal: 1410, år 2010

Pris på golvläggning i Åmotfors

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Åmotfors varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Åmotfors arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Åmotfors.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Åmotfors rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Värmland.