Golvläggare i Vittinge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vittinge

Annons:
I staden Vittinge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vittinge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vittinge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vittinge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vittinge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vittinge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vittinge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vittinge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Angseruds Kakel AB
Brunnsätrav. 7
744 95 VITTINGE

Annons:


Fakta om Vittinge - golvlaggare.eu

Vittinge är en tätort i Heby kommun och kyrkbyn i Vittinge socken i Uppsala län, Uppland. Samhället delas av riksväg 72 samt järnvägen (Dalabanan). Namnet skrevs 1344 de Hwitunge.

Yta: 130,34 hektar
Invånarantal: 460, år 2010

Pris på golvläggning i Vittinge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vittinge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vittinge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vittinge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vittinge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.