Golvläggare i Vänge - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Vänge

Annons:
I staden Vänge finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Vänge som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Vänge.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Vänge hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Vänge företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Vänge som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Vänge

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Vänge vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Lords Ceramica
Brunna Klöverv. 3
740 20 Vänge

Annons:


Fakta om Vänge - golvlaggare.eu

Vänge är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Vänge socken. Den är belägen på Uppsalaslätten 12 km väster om Uppsala längs Dalabanan och riksväg 72 mot Morgongåva - Sala. Historiskt hette orten Vänge, men när järnvägen Uppsala-Sala byggdes bytte orten namn till Brunna.

Yta: 78,13 hektar
Invånarantal: 1331, år 2010

Pris på golvläggning i Vänge

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Vänge varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Vänge arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Vänge.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Vänge rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.