Golvläggare i Tierp - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tierp

Annons:
I staden Tierp finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tierp som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tierp.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tierp hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tierp företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tierp som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tierp

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tierp vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Tierps Golv
Centralg. 5
815 38 TIERP


Jm Mur & Kakel AB
Gripenbergsv. 9 B
815 38 TIERP


Nordupplands Golv KB
Vallskogav. 7
815 41 TIERP

Annons:


Fakta om Tierp - golvlaggare.eu

Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Yta: 411 hektar
Invånarantal: 5587, år 2010

Pris på golvläggning i Tierp

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tierp varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tierp arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tierp.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tierp rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.