Golvläggare i Tärnsjö - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Tärnsjö

Annons:
I staden Tärnsjö finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Tärnsjö som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Tärnsjö.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Tärnsjö hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Tärnsjö företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Tärnsjö som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Tärnsjö

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Tärnsjö vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Frösunda Kakel & VVS AB
Villav. 11
740 45 TÄRNSJÖ


Hans Eriksson Plattsättning AB
Parkv. 7
740 45 TÄRNSJÖ


Björns Golv Service
Kapellv. 29
740 45 TÄRNSJÖ

Annons:


Fakta om Tärnsjö - golvlaggare.eu

Tärnsjö är en tätort i Heby kommun och kyrkby i Nora socken, Uppsala län. Tärnsjö ligger vid Riksväg 56 mellan Heby och Hedesunda, och gränsar till Dalälven med Färnebofjärden i väster och Hedesundafjärdarna i norr.

Yta: 189,21 hektar
Invånarantal: 1221, år 2010

Pris på golvläggning i Tärnsjö

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Tärnsjö varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Tärnsjö arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Tärnsjö.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Tärnsjö rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.