Golvläggare i Storvreta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Storvreta

Annons:
I staden Storvreta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Storvreta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Storvreta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Storvreta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Storvreta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Storvreta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Storvreta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Storvreta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Storvreta Plattsättning AB
Tunnlandsv. 10
743 30 STORVRETA


Lindells Golv och Vägg
Minkv. 4
743 40 Storvreta


Tappers Mattor AB
Spannmålsv. 14
743 34 STORVRETA


J Pettersson Fastighetstjänst
Vaxmyra 6
743 91 Storvreta

Annons:


Fakta om Storvreta - golvlaggare.eu

Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Yta: 303,88 hektar
Invånarantal: 6347, år 2010

Pris på golvläggning i Storvreta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Storvreta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Storvreta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Storvreta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Storvreta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.