Golvläggare i Skutskär - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skutskär

Annons:
I staden Skutskär finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skutskär som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skutskär.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skutskär hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skutskär företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skutskär som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skutskär

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skutskär vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Gj Delivery
Långsandsv. 51
814 93 SKUTSKÄR

Annons:


Fakta om Skutskär - golvlaggare.eu

Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun i Uppsala län men även innefattande Harnäs i Gävle kommun i Gävleborgs län. Älvkarlebydelen av tätorten utgör centralort i Älvkarleby kommun. Skutskär är en typisk bruksort dominerad av den Stora Enso-ägda pappersmassefabriken, Skutskärs bruk.

Yta: 735,31 hektar
Invånarantal: 6075, år 2010

Pris på golvläggning i Skutskär

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skutskär varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skutskär arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skutskär.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skutskär rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.