Golvläggare i Skokloster - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Skokloster

Annons:
I staden Skokloster finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Skokloster som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Skokloster.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Skokloster hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Skokloster företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Skokloster som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Skokloster

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Skokloster vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mälardalens Golvteknik
Kullav. 9
746 96 SKOKLOSTER


Mälardalens Golvteknik AB
Kullav. 9
746 96 SKOKLOSTER


Stasse Bygg & Plattsättning AB
Blåbodav. 21
746 96 SKOKLOSTER

Annons:


Fakta om Skokloster - golvlaggare.eu

Skolklosters socken i Uppland ingick i Håbo härad, ingår sedan 1971 i Håbo kommun och motsvarar från 2016 Skoklosters distrikt. Tätorterna Slottsskogen och Söderskogen samt Skoklosters slott med sockenkyrkan Skoklosters kyrka ligger i socknen.

Yta: 26 km2
Invånarantal: 1742, år 2000

Pris på golvläggning i Skokloster

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Skokloster varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Skokloster arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Skokloster.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Skokloster rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.