Golvläggare i Östhammar - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Östhammar

Annons:
I staden Östhammar finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Östhammar som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Östhammar.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Östhammar hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Östhammar företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Östhammar som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Östhammar

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Östhammar vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Johan Söderlund Bygg AB
Stenbacksv. 4
742 93 ÖSTHAMMAR


Roslagens Golv Östhammar AB
Energiv. 1
742 34 östhammar


Hairforce, Hamnfrisören
Gammelbyg. 22
742 34 östhammar

Annons:


Fakta om Östhammar - golvlaggare.eu

Östhammar är en tätort i Uppland samt centralort i Östhammars kommun, Uppsala län. Befolkningen uppgår till cirka 4 500 personer. Staden är belägen mellan Östhammarsfjärden i öster och riksväg 76 i väster.

Yta: 376,42 hektar
Invånarantal: 4534, år 2010

Pris på golvläggning i Östhammar

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Östhammar varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Östhammar arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Östhammar.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Östhammar rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.