Golvläggare i Östervåla - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Östervåla

Annons:
I staden Östervåla finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Östervåla som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Östervåla.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Östervåla hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Östervåla företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Östervåla som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Östervåla

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Östervåla vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

HendrickS Golv & Hem I Östervåla
Villag. 7
740 46 ÖSTERVÅLA


T.Larsson Plattsättning
Ettingbo 117
740 46 ÖSTERVÅLA


Hendricks Golv Uppsala AB
Villag. 7
740 46 ÖSTERVÅLA

Annons:


Fakta om Östervåla - golvlaggare.eu

Östervåla är en tätort i Östervåla socken, Heby kommun, Uppsala län, känd för sin tillverkning av stolar. Östervåla kallas även för Stolriket och var fram till 1970 centralort i Östervåla landskommun. I orten ligger Östervåla kyrka. Östervåla tätort omfattar byarna Hov och västra Åby och delvis även prästgårdsägorna.

Yta: 182,63 hektar
Invånarantal: 1595, år 2010

Pris på golvläggning i Östervåla

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Östervåla varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Östervåla arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Östervåla.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Östervåla rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.