Golvläggare i Österbybruk - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Österbybruk

Annons:
I staden Österbybruk finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Österbybruk som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Österbybruk.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Österbybruk hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Österbybruk företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Österbybruk som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Österbybruk

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Österbybruk vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

RR Golv i Uppsala AB
Smältarev. 12
748 32 österbybruk


EkvallS Allservice Eae AB
Vigelsboäng 212
748 92 österbybruk

Annons:


Fakta om Österbybruk - golvlaggare.eu

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Pris på golvläggning i Österbybruk

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Österbybruk varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Österbybruk arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Österbybruk.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Österbybruk rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.