Golvläggare i Örsundsbro - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Örsundsbro

Annons:
I staden Örsundsbro finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Örsundsbro som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Örsundsbro.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Örsundsbro hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Örsundsbro företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Örsundsbro som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Örsundsbro

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Örsundsbro vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Hs Svensk Golvrenovering, AB
Gryta-husby Gård 23
749 63 örsundsbro


Kjellberg Golv AB, Jan
Björkv. 6
749 61 örsundsbro


Kela Golv
Hjälsta Vettesta 12
749 62 ÖRSUNDSBRO


Kela Golv
Stationsv. 1
749 60 ÖRSUNDSBRO

Annons:


Fakta om Örsundsbro - golvlaggare.eu

Örsundsbro är en tätort i Enköpings kommun i Uppland, vid riksväg 55 cirka 20 km nordost om Enköping. Orten delas av Örsundaån i en sydlig och en nordlig del. I ån går gränsen mellan Gryta och Fröslunda socknar, tillika gränsen mellan gamla Hagunda och Lagunda härader och före detta landskommuner.

Yta: 164,68 hektar
Invånarantal: 1813, år 2010

Pris på golvläggning i Örsundsbro

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Örsundsbro varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Örsundsbro arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Örsundsbro.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Örsundsbro rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.