Golvläggare i Knutby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Knutby

Annons:
I staden Knutby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Knutby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Knutby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Knutby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Knutby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Knutby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Knutby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Knutby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Mattsnabben
Ägov. 18
740 12 KNUTBY


Mickes Golv
Björkv. 7
740 12 KNUTBY

Annons:


Fakta om Knutby - golvlaggare.eu

Knutby är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Knutby socken. Knutby ligger omkring fyra mil öster om Uppsala. Mellan 1842 och 1917 var Knutby tingsställe för Närdinghundra härad.

Yta: 54,87 hektar
Invånarantal: 564, år 2010

Pris på golvläggning i Knutby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Knutby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Knutby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Knutby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Knutby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.