Golvläggare i Knivsta - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Knivsta

Annons:
I staden Knivsta finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Knivsta som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Knivsta.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Knivsta hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Knivsta företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Knivsta som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Knivsta

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Knivsta vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Göran Sandell Byggservice
Gustavsberg 28
741 95 Knivsta


Pascalen AB
Lagga Milsta 207
741 93 Knivsta

Annons:


Fakta om Knivsta - golvlaggare.eu

Knivsta är en tätort i Uppland och centralort i Knivsta kommun i Uppsala län. Orten ligger vid järnvägen Ostkustbanan 48 km norr om Stockholm och 19 km söder om Uppsala, ett par kilometer väster om motorvägen E4 vid sjön Valloxen.

Yta: 420,65 hektar
Invånarantal: 7081, år 2010

Pris på golvläggning i Knivsta

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Knivsta varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Knivsta arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Knivsta.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Knivsta rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.