Golvläggare i Järlåsa - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Järlåsa

Annons:
I staden Järlåsa finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Järlåsa som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Järlåsa.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Järlåsa hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Järlåsa företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Järlåsa som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Järlåsa

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Järlåsa vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Pärras Golv
Östfora 19
744 97 Järlåsa


Ängby Golv AB
Björnstigen 1
744 96 JÄRLÅSA


Koldby Andersen Bygg, AB
Jonsund 7
744 97 Järlåsa

Annons:


Fakta om Järlåsa - golvlaggare.eu

Järlåsa är en tätort i Järlåsa socken, Uppsala kommun. Järlåsa kyrkby, som småort namnsatt till Järlåsa, med Järlåsa kyrka ligger cirka 3 km norr om Järlåsa.

Yta: 56,67 hektar
Invånarantal: 493, år 2010

Pris på golvläggning i Järlåsa

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Järlåsa varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Järlåsa arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Järlåsa.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Järlåsa rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.