Golvläggare i Heby - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Heby

Annons:
I staden Heby finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Heby som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Heby.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Heby hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Heby företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Heby som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Heby

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Heby vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Plattsättaren.se
Ål 502
744 91 HEBY


Kärrgården Konsult och Entreprenad AB
Vansjö 185
744 91 HEBY

Annons:


Fakta om Heby - golvlaggare.eu

Heby är en tätort i Uppland och centralort i Heby kommun i Uppsala län (före den 1 januari 2007 Västmanlands län). Heby är också kyrkbyn i Västerlövsta socken. Tidigare var Heby ett centrum för tegelbruksindustrin i Sverige.

Yta: 353,85 hektar
Invånarantal: 2550, år 2010

Pris på golvläggning i Heby

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Heby varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Heby arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Heby.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Heby rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.