Golvläggare i Hållnäs - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Hållnäs

Annons:
I staden Hållnäs finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Hållnäs som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Hållnäs.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Hållnäs hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Hållnäs företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Hållnäs som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Hållnäs

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Hållnäs vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Fagervikens Mur & Kakel
Fagerviken Edsätrav. 16
819 63 HÅLLNÄS


Sikhjälma Golv O Väggentreprenad AB
Västerhällsvägen 8
819 63 HÅLLNÄS


Moderna Golv HB
Hjälmunge 412
819 64 Hållnäs


Byggpedanten i Tierp AB
Edsätra 107
819 63 HÅLLNÄS

Annons:


Fakta om Hållnäs - golvlaggare.eu

Edvalla (Hållnäs) är kyrkbyn i Hållnäs socken i Tierps kommun i Uppland. Statistiska centralbyrån klassar orten som småort under namnet Hållnäs. Här ligger Hållnäs kyrka.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 87, år 2010

Pris på golvläggning i Hållnäs

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Hållnäs varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Hållnäs arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Hållnäs.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Hållnäs rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.