Golvläggare i Gimo - hitta golvläggare nära dig!

Golvläggare i Gimo

Annons:
I staden Gimo finns det ett antal golvläggare att välja mellan (sammanlagt 2 styck). Skulle det vara så att du inte får tag i en golvläggare i Gimo som passar dig rekommenderar vi att du kontaktar andra golvläggare i Halland som ligger i närheten av Gimo.

–> Adress, telefonnummer samt länkar till alla golvläggare som sysslar med golvläggning, golv och att lägga golv i Gimo hittar du en bit ner på sidan.

Eftersom priset på golvläggning, golvmaterial samt timpriset på golvläggare kan variera baserat på ortens storlek så kan det ofta löna sig att anlita golvläggare från mindre orter.

Förutom golvläggare så finns det i Gimo företag som säljer parkettgolv, mattor samt andra golvmaterial till bra priser. De flesta golvläggare kan tipsa dig om vilken byggfirma i Gimo som säljer billiga och bra golv.

Golvläggare i Gimo

Här hittar du en lista över alla golvläggare i Gimo vilka kan hjälpa dig med golvläggning.

Z:As Golv AB
Uppsalav. 14
747 42 Gimo


Alundamålarna AB
Coromantv. 1
747 44 Gimo

Annons:


Fakta om Gimo - golvlaggare.eu

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Pris på golvläggning i Gimo

Priset för att få golvläggning utfört av en golvläggare i Gimo varierar beroende på vad man räknar med i priset. En del är själva kostnaden för golvmaterialet och den andra delen är kostnaden för själva golvläggningsarbetet som golvläggaren utför. Materialkostnaden beror på vilken typ av golv man köper in samt antalet kvadratmeter golv som ska läggas. Golvläggare i Gimo arbetar vanligtvis efter timpris, ofta har golvläggare från mindre orter en lägre timkostnad.

Här hittar du mer information om staden Gimo.

För att hitta andra golvläggare som arbetar med golvläggning i Gimo rekommenderar vi att du tittar på vår sammanställning över alla golvläggare i Uppsala.